Wij bezorgen graag al uw bloemen
Jopie's Bloemenhuis / sitemap  / privacy  / disclaimer / cookiewet / contact  / diensten / 2014
Jopie's Bloemenhuis / Kanaalstraat 105 / 3531 CC Utrecht (lombok)  / Tel 030-2935453
“Jopie’s bloemenhuis” is de stadsbloemist van Utrecht. Sinds 1930 bestaat de winkel en is een begrip in Utrecht en omstreken. De winkel is gelegen in de kanaalstraat van de populaire wijk Lombok.

Doordat wij iedere dag rechtstreeks op de veilingklok kopen kunnen we altijd de verste snijbloemen en planten aanbieden. De tussenhandel is uitgeschakeld wat voor u betekent dat we goedkoop zijn, en geen vertraging hebben met transport.

Jopies bloemenhuis heeft de focus op bloemen en planten. Dit betekent dat we altijd boeketten hebben klaarstaan, en desgewenst maken we een boeket naar keuze. Onze medewerkers zijn voordurend op de hoogte van nieuwe HIPPE trends, en zorgen voor altijd een mooi resultaat.


logo jopies bloemenhuis utrecht  -  LAYER VAN DE WEBSITE VAN JOPIE'S BLOEMENHUIS (BLOEMENWINKEL IN UTRECHT)
Jopie's bloemenhuis respecteert en beschermt uw privacy. Onze website is zo gestructureerd dat u in de meeste gevallen Jopie's bloemenhuis kunt bezoeken op internet zonder uzelf te identificeren of persoonlijke informatie te verstrekken.

Mocht u ons toch persoonlijke informatie verstrekken (waarmee u kunt worden geïdentificeerd), dan garanderen wij dat deze informatie alleen zal worden gebruikt voor het onderhouden van de relatie die u hebt met Jopie's bloemenhuis.

Jopie's bloemenhuis verstrekt deze privacy verklaring om u in kennis te stellen van het beleid en gebruik met betrekking tot privacy, en van de keuzes die u kunt maken met betrekking tot het door Jopie's bloemenhuis inwinnen en gebruiken van persoonlijke informatie. Deze kennisgeving is beschikbaar op onze homepage en via de webpagina´s van Jopie's bloemenhuis
.
Op sommige Jopie's bloemenhuis websites kunt u producten of diensten bestellen, aanvragen doen, en materialen bestellen. Het type informatie dat we op deze pagina’s inwinnen is naam, contactpersoon, verrekeningsinformatie en transactieinformatie.
Ten einde onze verdere communicatie te optimaliseren en onze producten en diensten te blijven verbeteren, vragen wij mogelijk tevens naar uw demografische gegevens, ervaringen met onze producten en communicatie-voorkeuren.

Jopie's bloemenhuis gebruikt de informatie die u verstrekt om uw behoeften beter te begrijpen en om u betere diensten te kunnen aanbieden. De door u verstrekte informatie gebruiken wij met name om u te helpen bij het voltooien van transacties, om het contact met u optimaal te laten verlopen, om u op de hoogte te houden van diensten en aanbiedingen, en om onze websites af te stemmen op uw behoeften.
Af en toe zullen we mogelijk contact met u opnemen om u informatie te verschaffen over producten die mogelijk op uw wensen aansluiten.

Als u geen informatie wenst te ontvangen, zult u dit in ieder geval te allen tijde kunnen aangeven. Wij houden ons ook aan wettelijke bepalingen en zullen u, waar dit van toepassing is, bijvoorbeeld eerst om toestemming vragen alvorens contact met u op te nemen.
Jopie's bloemenhuis zal persoonlijke informatie niet aan derden verkopen of verhuren. Tenzij we uw toestemming hebben of dit wettelijk vereist is, zullen we de persoonlijke gegevens die u online verstrekt alleen delen met zakenpartners die in naam van Jopie's bloemenhuis handelen voor de hierboven beschreven doeleinden.